Duurzaamheidsplaform Zuidplas 
We beginnen, dus komt er verandering!

Aanmelden gratis energiescan van uw woning Goed dat u zich wilt aanmelden voor een energiescan! Meer weten over de energiecoaches? Lees dan eerst de projectpagina Energiecoaches Zuidplas.

Hoe werken wij? 

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt voor u in ‘Hoom’ een account aangemaakt waarmee u toegang krijgt tot uw EC Zuidplas dossier. Hoom is de door ons gebruikte online tool, waarin de informatie over uw woning veilig wordt opgeslagen en die u tips en berekeningen van mogelijke besparingen kan geven. 

Aan uw dossier wordt een energiecoach gekoppeld. Deze coach neemt contact met u op, om uw woning te komen bekijken en kan u helpen met het opstellen van uw verbeterplan. De coach gebruikt hierbij bij voorkeur een infraroodcamera om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van voorkomend warmteverlies en zaken als de status van vloer, dak, muren, ramen, deuren, verlichting en verwarmingselementen.

Het nakomen van een afspraak is soms lastig door weersomstandigheden. Door het benodigde temperatuurverschil zijn goede warmtefoto’s alleen te maken bij een buitentemperatuur van maximaal 10 graden. Zon geeft een warmtevertekening, regen vertekent het beeld door de reflectie en in het donker is de vergelijkende gewone foto
zwart.

Aanmeldingsformulier