Duurzaamheidsplatform Zuidplas 
We beginnen, dus komt er verandering!

Geld voor onze Stichting?

Om onze duurzaamheidsambities waar te maken is er ook geld nodig! We hebben geen enorme budgetten (zie ook onze financiele gegevens), maar verschillende van onze activiteiten en promotie kosten toch ook geld... Ons aan meer geld helpen kan op meerdere manieren. En sommige kosten jou niet eens geld! Zoals:

Rabo ClubSupport
Van 4 t/m 26 september loopt de Rabo Clubsupport actie. Iedereen met een Raborekening kan in die periode op onze club stemmen en afhankelijk van de hoeveelheid stemmen, krijgen wij een bedrag van Rabobank uitgekeerd op onze eigen rekening. Druk hier om direct in te loggen bij Rabobank om dit te regelen!

Vraag je baas om een donatie
Bij veel bedrijven is er een budget voor 'MVO', maatschappelijk verantwoord ondernemen of zijn er andere kleine potjes die voor duurzame initiatieven bedoeld zijn. Vraag er eens naar bij je baas! Vooral voor bedrijven in Zuidplas natuurlijk extra relevant!

Direct doneren
Heb je zelf wat geld over? We zouden het zeer waarderen als je ons wilt ondersteunen. Je kunt simpelweg zelf bepalen hoeveel je kunt missen voor een duurzamer Zuidplas en dit bedrag overmaken op rekening NL 22 RABO 0332 7334 24 ten name van 'Duurzaamheidsplatform Zuidplas'

In alle gevallen enorm bedankt!